Slibning af terrazzogulve

Dansk Terrazzo er eksperter i alle former for slibning af terrazzogulve og marmorgulve.

Vi håndterer alt fra badeværelser til trappeopgange. Ingen opgaver indenfor marmor er for store eller for små til os. Hvis dit gulv er skadet, tilbyder vi også reparation af terrazzogulv.

Økonomisk fordel ved slibning af terrazzogulv

En rensning af terrazzogulv eller marmorgulv kan være en god alternativ løsning til at få lagt nyt gulv, når man ønsker at få gulvet frisket op, eller hvis det er så slidt, at der skal tages hånd om det. I Danmark indeholder drikkevandet generelt en høj mængde af kalk, hvilket over tid kan give kalkaflejringer, hvis man eksempelvis ofte glemmer at fjerne eller tørre vand op fra gulvet efter brug. Over tid kan dit gulv derfor blive misfarvet eller få kalkskjolder og i den forbindelse kan slibning være en god måde at give dit terrazzogulv eller marmorgulv nyt liv. 

Oftest er der store besparelser at hente, når man vælger slibning af marmorgulve og terrazzogulve frem for et helt nyt gulv. Efter slibningen vasker vi gulvet over og behandler det to gange med forsegling. Forseglingen udføres for at beskytte gulvet mod slitage samt for at gøre den fremtidige vedligeholdelse nemmere.

Stor erfaring med slibning af terrazzogulv og marmorgulv

Dansk Terrazzo har over 20 års erfaring med slibning af terrazzogulv og marmorgulv, og det er jeres garanti for et solidt resultat.

Vi bruger altid det bedste værktøj, vægter vores kunders tilfredshed højt og sætter en dyd i at levere en løsning, som alle parter kan være stolte af.

Når du vælger at få en slibning hos Dansk Terrazzo kan du altid regne med:

  • Bred erfaring indenfor slibning af Terrazzogulve og Marmorgulve
  • God vejledning og kundeservice
  • En helhedsløsning, hvor funktionalitet og æstetik er i top

Vi er altid klar til at håndtere slibning af jeres gulve, og vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.