Skridsikring af gulve

Skridsikring af gulve er vigtige i mange sammenhænge.

Blandt andet på hospitaler, institutioner, i ejendomsselskaber, svømmehaller og i industrien kan et solidt og skridsikkert gulv være en stor fordel. Glatte gulve på områder med megen daglig trafik kan være farlige og føre til faldulykker, som er en af de hyppigst anmeldte ulykker. Med den rette gulvbelægning kan dette nemt forebygges, og vi står klar med løsninger som passer ind i dine behov.

Skridsikring med lang levetid

Dansk Terrazzo har stor erfaring med skridsikring af gulve og udføre både store og små opgaver for en bred gruppe af kunder. Vi tilbyder flere forskellige varianter og kan dermed levere til alle behov. I den forbindelse er vi opmærksomme på at levere kvalitetsløsninger, som kan holde langt frem i tiden. Når skridsikringen er lagt på, udfører vi ligeledes kantforsegling, så skridsikringen holder længst muligt. Vores produkter er altid nøje udvalgt og i et slidstærkt materiale, som sikrer lang tids fremtidig brug.

RING: 28 83 28 71 eller gå til kontaktside.

Vores produkter til skridsikring er velegnede til mange forskellige overflader og kan tilpasses i form og størrelse, alt afhængig af hvor stort et areal der er tale om er. Er I i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til jeres ejendom, tilbyder vi rådgivning, så I får en skræddersyet løsning.

En holdbar løsning

Det er vigtigt for os at levere et resultat, som gør vores kunder fuldt tilfredse og som skaber større sikkerhed og tryghed hos jer. Derfor har vi ikke bare fokus på funktionalitet og holdbarhed, men også på økonomisk rentabilitet. Skridsikringen af gulvet skal både kunne svare sig nu og på sigt.

Vi hører gerne fra jer allerede i dag, hvis I overvejer skridsikring, så vi kan tage en snak om jeres ønsker og behov.