Professionel afkalkning af badeværelse

Vi udfører professionel afkalkning af badeværelse, håndvaske, blandingsbatterier, toiletter, badekar, brusekabiner samt af væg- og gulvfliser alle steder, der trænger til at få kalk fjernet. I Danmark er mængden af kalk i drikkevandet generelt højt, hvilket ofte fører til kalkskjolder på overflader, hvor man ikke altid fjerner eller tørre vandet helt væk. Over tid sætter kalken sig helt fast, og det kan være svært at komme den til livs med basale hverdagsprodukter. Dansk Terrazzo hjælper dig med en effektiv afkalkning  af dit badeværelse, køkken eller lignende, og tager imod opgaver store som små.

Afkalkning med fokus på miljø

Efter en professionel afkalkning står fliser og inventar som nye, hvormed hele rummet bliver frisket op. Det giver ikke bare nyt liv til ejendommen, men også bedre velvære, da der vil føles mere rent. Med vores miljøvenlige produkter kan du trygt tage dit badeværelse i brug efter afkalkning.

Dansk Terrazzo ApS vægter kvalitet. Det ses ikke bare på det arbejde, vi udfører, men også på de materialer, vi anvender. Vi har fokus på miljøet, og derfor afkalker vi med miljøvenlige produkter fra de førende leverandører i branchen.

RING: 28 83 28 71 eller gå til kontaktside.

Fælles forståelse

Vi fører altid en god dialog med vores kunder, og sammen finder vi den løsning, der passer bedst til jeres ønsker og behov. Inden vi påbegynder opgaven, tager vi en grundig snak med jer om det forestående arbejde, så vi opnår en fælles forståelse for projektet. Det er i sidste ende med til at sikre det bedst mulige resultat. Vi har lang tids erfaring med professionel afkalkning af badeværelser, køkkener og lignende i forskellige størrelser og går altid efter det bedste resultat for dig.

Ønsker I at høre mere om afkalkning af badeværelse, og hvad vi kan tilbyde, hører vi gerne fra jer.