Reparation af terrazzogulv

Dansk Terrazzo udfører reparation af terrazzogulv, stengulv og andre typer af gulve efter blandt andet rørgennemføringer samt revner på gulve eller andre former for skader. Vi tilbyder bl.a. også slibning af terrazzogulve.

Professionel reparation af terrazzogulve af erfarne håndværkere

Vi tager hånd om din gulvskade med reparation af terrazzogulv og andre gulve og vi har mere end 20 års erfaring med reparationer af terrazzogulve og stengulve.

Med vores store ekspertise inden for gulve og murerarbejde kan vi håndtere enhver form for reparation af terrazzogulve, uanset om det er på badeværelset, trappen, eller noget helt andet. Vi tager hånd om dine udfordringer og sørger for at dit terrazzogulv kommer til at stå som nyt igen.

Kontakt os gerne hurtigt når du opdager skaden, så vi kan være med til at tage hånd om den i god tid, og så vi sikrer os, at små skader ikke udvikler sig til store problemer.

RING: 28 83 28 71

Vi reparerer terrazzogulv og stengulv for alle typer kunder

Reparation af terrazzogulv og stengulv samt flere udføres for såvel private og offentlige instanser som boligselskaber og erhverv.
Blandt andet har vi et tæt samarbejde med ingeniører og arkitekter.Vi kommer gerne ud til jeres ejendom og ser på opgaven, så vi bedst muligt kan vurdere, hvilken løsning der vil passe bedst ind.

Kontakt os ved reparation af Terrazzogulv

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med reparation af terrazzogulv, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på reparation af stengulv.