Reparation af terrazzogulv

Dansk Terrazzo udfører reparation af stengulv og andre typer af gulve som terrazzogulv efter blandt andet rørgennemføringer samt revner på gulve eller andre former for skader.

Vi tilbyder også behandling af jerndragere.

Tager hånd om skaden med reparation af terrazzogulv og andre gulve
Vi har mere end 20 års erfaring med reparationer af terrazzogulve og stengulve.

Med vores store ekspertise inden for gulve og murerarbejde kan vi håndtere ethvert problem, uanset om det er badeværelset, trappen, terrazzo eller noget helt andet.

Kontakt os gerne i god tid, så vi kan være med til at tage hånd om skaden i god tid, og så vi sikrer os, at små skader ikke udvikler sig til store problemer.

RING: 28 83 28 71

Alle typer kunder med stengulve og lignende

Reparation af stengulve og terrazzogulv samt flere udføres for såvel private og offentlige instanser som boligselskaber og erhverv.
Blandt andet har vi et tæt samarbejde med ingeniører og arkitekter.Vi kommer gerne ud til jeres ejendom og ser på opgaven, så vi bedst muligt kan vurdere, hvilken løsning der vil passe bedst ind.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde med reparation af terrazzogulv, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på reparation af stengulv.